Giancarlo Florio

Hey ik ben Giancarlo Florio  trotse eigenaar van Fitness centrum RGYM.

Het motiveren van mensen is echt mijn ding.

Tijdens mijn werkbare carrière voor deze stap “maak van je hobby je werk” de functie projectleider gehad. Een goede projectleider weet de juiste mensen te motiveren en in te zetten om zo samen het project tot een goed einde te brengen.

Deze eigenschappen komen goed van pas met het begeleiden van onze leden.

Ik haal de meeste voldoening uit het halen van de gestelde doelen. Waarbij er veel gezweet en gevloekt wordt, de klant trots en tevreden is.

Samen met mijn geweldige Teamleden proberen wij iedereen binnen RGYM te helpen aan hun doelstelling, maar ook het socialen aspect staat bij ons hoog in het vaandel.

See you soon at RGYM.

 

Sandra Florio

Hoi,  mijn naam is  Sandra Florio, woon met Giancarlo Florio en onze 3 kinderen in Beverwijk.

Ik ondersteun mijn man om zijn droom waar te maken en dat is om van RGYM een gezellige en sportieve sportschool te maken.

Ben werkzaam als baliemedewerker en doe administratief werk achter de  schermen.

Tevens vind ik het ook erg leuk om deel te nemen aan de leuke groepslessen.

Sandra

Bianca Noordzij

Hallo, ik ben Bianca Noordzij, getrouwd met Arian Noordzij. Bij RGYM volg ik zoveel mogelijk lessen omdat ze allemaal te leuk zijn en daarom wil ik er geen 1 missen, ik haal veel voldoening uit de suer leuke lessen die bij RGYM gegeven worden. Bij RGYM  ben ik werkzaam als balie medewerker.

Groetjes Bianca

Edith Ikelaar

Hi Ik ben Edith. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Beverwijk

Ik sport al een aantal jaar met veel plezier bij RGym. Vooral de groepslessen vind ik erg leuk. Wat ik zo fijn vind aan Rgym is de laagdrempeligheid. Je vindt er sporters op elk niveau en leeftijd. Wat ik persoonlijk ook heel prettig vind, is dat het personeel heel behulpzaam en vriendelijk is.

Sinds 2018 mag ik deze leuke mensen mijn collega’s noemen en werk ik als baliemedewerker in de sportschool. Graag beantwoord ik je vragen of maak een lekkere eiwitshake.

Groet Edith

Daisy Rijken

Hoi ik ben Daisy Rijken en woon in Beverwijk met mijn vriend en dochter.

Op zondag ochtend ben ik te vinden bij de leukste sportschool als baliemedewerkster. En val in waar nodig is.

Naast de sportschool ben ik werkzaam als dansdocent en werk ik bij een schoonmaakbedrijf.

Rgym is voor iedereen! Rgym is een grote familie!

Tot snel op zondagochtend!!!

Groetjes Daisy

Nick Weel

Bij RGYM  ben ik werkzaam als voedings adviseur  met de specialisatie Sportvoeding in combinatie met een juiste training schema.

Zelf let ik erg op mijn voeding en sport ik 4 keer per week. Ik heb een levensstijl gevonden die voor mij werkt.

Als voedingsdeskundige vind ik het leuk om onze leden te adviseren en te begeleiden. En samen naar een passende levensstijl te zoeken!

Nick

Glenn van der Werf

Hallo mijn naam is Glenn van der Werf en ik kom uit Heemskerk. Sinds mijn 15e ben ik al werkzaam in de sport. Ik heb mijn CIOS opleiding afgerond op het niveau MBO 3. Tijdens mijn CIOS carrière heb ik verschillende diploma’s gehaald waaronder  ‘Fitness trainer A’

Bij RGYM ben ik werkzaam als fitness coach en geef ik diverse lessen.

Tijdens de lessen probeer ik de sporters te motiveren waar door ze hun doelstelling toch kunnen bereiken. Ook let ik op de juiste houdingen tijdens de uitvoering van een oefening zowel in de lessen en als in de fitness.

Graag beantwoord ik vragen van de sporters, dus wees niet bang en stel je vraag!

Glenn van der Werf

Mauro Florio

Hallo, mijn naam is Mauro Florio en ik kom uit Beverwijk.

Buiten mijn passie voor voetbal waar ik ook training in geef, ben ik ook vaak in de sportschool te vinden om aan mijn lichaam te werken, jong geleerd is immers oud gedaan, je lichaam optimaal fit houden is belangrijk voor je dagelijkse leven.

Mijn werkzaamheden zijn lesgeven Synrgy360, begeleiding en balie.

Mauro

Dion Mieremet

Hoi!

Mijn naam is Dion Mieremet en ik ben 22 jaar oud. Mijn passie is om mensen in beweging te krijgen en hierbij samen sportieve doelen te behalen. Het werk geeft mij veel energie! Momenteel zit ik in mijn derde jaar van mijn opleiding Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO). Tijdens mijn stages heb ik bij diverse scholen de gymlessen verzorgd. In mijn tweede jaar heb ik mijn specialisatie in fitness gedaan, waarbij ik mijn Fitness trainer A diploma heb behaald. Sinds twee jaar ben ik werkzaam in de fitness en ik train vanaf mijn 16e.

Met enthousiasme kijk ik er naar uit om kennis te maken met elkaar.

Tot snel in de club!

 

Arjum Muradian

Hey ik ben Arjum Muradian, kom uit Armenia woon in Beverwijk, ben getrouwd en heb 3 jongens. Ik woon sinds 1999 in Nederland, vanaf die periode train en geef ik zelf les als Kickbox leraar.

Ik begon met trainen bij Mejiro Gym in Amsterdam een van de beste sportschool van de wereld. Destijds was ik ook trainer bij Mejiro Gym, het was een van de mooiste tijden van mijn carrière als trainer. Onder andere heb ik getraind met legendes, Rob Kaman, Remy Bonjaski (K1 Kampioen) Peter Aerts (K1 Kampioen) en Andy Souwe (K1 Max Kampioen). Tot 2008 was ik 2e trainer bij Mejiro Gym, trainen en les geven aan zulke legendes was echt super gaaf, het waren onvergetelijke jaren die ik daar heb meegemaakt. Ik zelf heb tot 2008 hoogste niveau gevochten tegen o.a. top vechters die op dit moment wereld en Europees kampioen zijn dat zijn o.a Robert van Nieuwegen, Mo Kamal, Ziggy, Abid Budan (Werld Kampioen) Kleine MO Pietje Dorjee en mijn laatste tegenstander Mosab Amrani op dit moment is hij de beste van de wereld.

Ik heb 64 wedstrijden gevochten waarvan, 52 gewonnen 10 op KO – 10 verloren – 2 onbeslist. NL Kampioen 2005.

Mijn opleidingen heb ik gehaald bij ROC Amsterdam Sport en Bewegen.

Ik geef nu al 16 jaar les. Mijn doel hierin is altijd het sterker maken van het individu, zowel mentaal als fysiek en wie weet zit er een nieuw talent bij voor in de ring 😉

Kom snel en ervaar het zelf.

Sportieve groet,

Pers. Kickbox trainer, Arjum Muradian

Minerva Jack

Hai, mijn naam is Minerva Jack ik ben 47 jaar jong met een zoon van 16 jaar.

Ik ben Groepsles instructrice en coach.

Van mijn 14e tot mijn 21ste heb ik met veel plezier fanatiek gesoftbald bij Rooswijk in Velsen Noord. Daar groeide mijn passie voor teamsport, wat ik in die periode met veel plezier heb gedaan.
Op mijn 36e begon ik als instructrice op diverse sportscholen met het geven van groepslessen, wat ik tot heden doe. Daarnaast geef ik ook Personal Trainingen en  SGT ( Smal Groep Trainingen).

Mensen te helpen om fit en gezond te leven. Met enthousiasme en motivatie probeer ik samen de ‘goals’ te bereiken die ieder voor zichzelf gesteld heeft. Mijn ambitie is iedereen te zien groeien en bloeien en zichzelf te kunnen accepteren voor wie en wat ze zijn.

Mijn streven is: je kracht vinden; het beste in jezelf activeren; een goed zelfbeeld krijgen en ook behouden.

Het team van RGYM komen versterken, daar kijk ik naar uit.
Met name de groepslessen geven het resultaat weer.

The de kracht van “groepsenergie” is wat je samen naar het volgende level brengt!

See you soon in The Gym!  Where it starts!!

Cedric Manhoef

Mijn naam is Cedric Manhoef, ik ben vijfvoudig wereldkampioen in kickboksen en heb veel ervaring opgedaan in het buitenland als trainer en vechter. Als kleine jongen heb ik mijn grote neef altijd bewonderd om zijn talent in de ring en wilde niets liever dan die kant op gaan. Ik ben hard op weg om mijn naam stevig neer te zetten in de kickbokswereld en deel mijn ervaring graag met jullie! Kickboksen kent enorm veel fysieke voordelen. Maar wist je ook dat het op mentaal gebied o.a. je zelfvertrouwen vergroot en het je leert incasseren en door te gaan?! Ik hecht veel waarde aan een spontane houding en ik sta dan ook graag voor ieder van jullie klaar. Samen maken wij van de sport een mooie ervaring. Ik heet je daarom van harte welkom in een van mijn lessen bij RGYM!

Cedric Manhoef

Just Justa fotografie